Aktualnie produkujemy 18 gatunków piw, których receptura poparta jest żmudną technologiczną pracą, dodatkowo wymaga nieustannej obserwacji parametrów fizyko-chemicznych ze szczególnym uwzględnieniem organoleptycznych (tj. smakowych), tak aby dokonywać właściwych korekt i doprowadzać produkt do perfekcji.

Doświadczenie w branży skłoniło nas do zastosowania urządzeń usprawniających proces produkcji, ale także dbających o ochronę środowiska i przysparzające oszczędności ekonomiczne. Do takich innowacyjnych rozwiązań należy instalacja kumulująca wodę gorącą pozyskiwaną z wcześniejszego procesu chłodzenia brzeczki (oszczędność energii i ścieków). System wtórnego odbioru, segregacji i mycia butelek stosowanych do ponownego rozlewu piwa (oszczędność opakowań). Ogrzewanie wody za pomocą pomp ciepła i układu solarnego (naturalne źródła energii) oraz inne rozwiązania generujące wymierne oszczędności i ograniczające zużycie surowców lub mediów.

Nad całością procesów czuwa nasz doświadczony Piwowar posiadający gruntowne wykształcenie i wieloletnie doświadczenie zawodowe w wielu browarach oraz rodzinne tradycje piwowarskie.

Przedstawiamy piwa rzemieślnicze z naszego Browaru Wirtuozeria. Lane na miejscu 400 ml lub dostępne w wersji butelkowej 0,5 l

Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym Browarze zapraszamy na stronę