Zapraszamy do zamówień cateringu wigilijnego do domu. Tradycyjne menu świąteczne. tel. 510 20 40 10 lub tel. 512 140 373

Można również zamówić catering wysyłając wybrane dania na adres recepcja@hotelnabloniach.pl Ponadto imię i nazwisko, telefon kontaktowy, adres dostawy, godzina ( rozwozimy w wigilie do 13.00) lub informacja, że odbiór będzie osobisty w naszej restauracji

Dowóz GRATIS na terenie Bielska-Białej przy zamówieniu powyżej 140 zł. Mniejsze zamówienia- odbiór osobisty

Menu do pobrania poniżej

http://restauracjawirtuozeria.pl/wp-content/uploads/2021/11/catering-wigilijny-Ulotka-A5_podgl-strony-2.pdf

Przystawki
Karp po żydowsku18 zł / 150 g
Karp w galarecie16 zł / 150 g
Sandacz w galarecie19 zł / 100 g
Śledź w śmietanie lub w oleju14 zł / 120 g
Pstrąg wędzony20 zł / 1 sztuka/300 g
Karp wędzony20 zł / 200 g
Sałatka z pstrąga wędzonego20 zł / 250 g
Sałatka jarzynowa lub sałatka śledziowa16 zł / 200 g
Tatar z łososia 27 zł / 150 g
Zupy
Zupa rybna z grzankami14 zł
Zupa grzybowa14 zł
Barszcz z uszkami14 zł
Dania główne
Karp panierowany30 zł / 200 g
Łosoś w sosie winno- koperkowym30 zł / 200 g
Polędwica z dorsza panierowana30 zł / 200 g
Pieczony filet z gęsi w sosie piernikowym45 zł / 200 g
Kaczka pieczona trybowana nadziewana owocami90 zł / szt.
Schab nadziewany śliwkami z sosem własnym35 zł / 200 g
Filet z sandacza soute39 zł / 200 g
Pierogi
Do wyboru: z kapustą i grzybami, ruskie lub ze szpinakiem16 zł / 8 szt.
Dodatki do dań
Kapusta z grochem / z grzybami 11 zł / 10 zł 150 g
Ziemniaki gotowana lub pieczone 7 zł / 200 g
Kluski śląskie 9 zł / 150 g
Buraczki tarte 9 zł / 150 g
Surówka z kapusty białej 9 zł / 150 g
Desery
Kompot z suszu15 zł / 1l
Kołacz makowo-serowy12 zł/ porcja
Strucla jabłkowa16 zł/ porcja
Swojskie wędliny i pieczenie
Szynka lub schab50 zł / 1 kg
Polędwiczka wieprzowa50 zł / 1 kg
Baleron45 zł / 1 kg
Pasztet z orzechami lub z żurawiną35 zł / 1 kg
Karczek pieczony45 zł / 1 kg
Boczek rolowany pikantny45 zł / 1 kg
TY świętujesz, MY gotujemy!