Festiwal steków od 12 września

Cennik potraw
Przystawka:
Zraziki na grzance35 zł
Tatar32 zł
Dania główne:
Rib Eye
frytki, rukola z pomidorkiem i parmezanem
58 zł
Sirloin
talarki ziemniaczane, sałata rzymska z sosem czosnkowym
59 zł
Stek z polędwicy wołowej
ziemniaki pieczone, sałatka wiosenna
65 zł
Stek z polędwicy marynowany w winie
ziemniaki pieczone, warzywa grillowane
67 zł
Bryzol
frytki, pieczarki smażone, mix sałat z avokado i pomarańczą
58 zł
Chateau Briand
ziemniaki pieczone, warzywa grillowane
129 zł
Stek z jelenia
ziemniaki ala dufinki, sałatka z jarmużu ze słonecznikiem i kukurydzą
69 zł
Do każdego dania do wyboru: Masło czosnkowe lub ziołowe lub Sosy gorące: pieprzowy, borowikowy, serowy
Sosy zimne: ziołowy, BBQ