Dziki Festiwal

Zapraszamy na dziczyznę. Ruszamy 20.01.2020 r. w poniedziałek
Cennik potraw
Tatar z sarny
Roe deer tartare
39 zł
Pierogi z mąki pełnoziarnistej z muflonem okraszone rydzami
Wholemeal flour dumplings with mouflon topped with chanterelle mushrooms
30 zł/7 sztuk
Bok z dzika z zapiekanką z kaszy, sosem borowikowym i zasmażonymi buraczkami z chrzanem
Wild boar bacon with groats casserole, boletus sauce, roasted beetroot with horseradish
46 zł
Comber z sarny na sosie z owoców leśnych z prażuchami i surówką z białej rzodkwi
Roe deer lion on forest fruits with steamed rye flour and white radish salad
79 zł
Comber z jelenia na kurkowo-szpinakowej tarcie z jałowcowym sosem i surówką z jarmużu
Deer loin served with chanterelle and spinach tart, juniper sauce and kale salad
79 zł
Pieczony udziec z daniela w sosie maślakowym, moskolem ziemniaczanym i czerwoną kapustą prażoną
Roasted leg of fallow deer in slippery jack sauce, potato moskol, roasted red cabbage
54 zł
Skok z zająca duszony po polsku z kopytkami ziemniaczanymi i sałatą z kwaśną śmietaną
Hare's leg braised in Polish style with potato noodles, lettuce with sour cream
57 zł