Festiwal Steków
Zapraszamy już od 1 maja 2013
Cennik potraw | |
---|---|
Przystawka: | |
Zraziki na grzance | 35 zł |
Tatar | 32 zł |
Dania główne: | |
Rib Eye frytki, rukola z pomidorkiem i parmezanem | 58 zł |
Sirloin talarki ziemniaczane, sałata rzymska z sosem czosnkowym | 59 zł |
Stek z polędwicy wołowej ziemniaki pieczone, sałatka wiosenna | 65 zł |
Stek z polędwicy marynowany w winie ziemniaki pieczone, warzywa grillowane | 67 zł |
Bryzol frytki, pieczarki smażone, mix sałat z avokado i pomarańczą | 58 zł |
Chateau Briand ziemniaki pieczone, warzywa grillowane small> | 129 zł |
Stek z jelenia ziemniaki ala dufinki, sałatka z jarmużu ze słonecznikiem i kukurydzą small> | 69 zł |
Do każdego dania do wyboru: Masło czosnkowe lub ziołowe lub Sosy gorące: pieprzowy, borowikowy, serowy Sosy zimne: ziołowy, BBQ |